• Contacteer ons! 058 41 23 64

Schakel over naar elektrische verwarming

Uw elektriciteitswerken in huis beperken zich niet alleen tot verlichting, stopcontacten en domotica. Met de veelzijdige service van Elektro Verstraete uit De Panne verwarmt u voortaan uw woning ecologisch en kostenbesparend. Laat u adviseren over het verwarmen door middel van accumulatie of elektrische verwarming. In De Panne heeft u hiervoor de juiste aannemer gevonden.

Volledig pakket

Voor de plaatsing van elektrische verwarming maakt uw elektricien voornamelijk gebruik van de installaties van AEG. De toepassingen van dit kwaliteitsvolle merk worden door Elektro Verstraete geleverd, geplaatst, inclusief de leidingen, en aangesloten voor onmiddellijk gebruik.

Werking

Een accumulatiekachel neemt tijdens de nacht, wanneer het elektriciteitstarief lager is, elektriciteit op. Deze energie wordt opgeslagen tot u het nodig heeft om uw kamers te verwarmen, bijvoorbeeld tijdens de dag. Zo gaat er geen warmte verloren wanneer het niet nodig is.

Energievriendelijk

Dit systeem mag dan ook zeer energievriendelijk en duurzaam worden genoemd. De accumulatiekachels zijn heel goed geïsoleerd waardoor de opgeslagen energie, warmte, makkelijk bewaard blijft tot wanneer u het nodig heeft. Comfort en een lage energiekost worden eenvoudig met elkaar gecombineerd.

Contact

Laat u meteen grondig informeren over deze vorm van elektrisch verwarmen door Elektro Verstraete. Wanneer u overtuigd bent, heeft u meteen de geschikte aannemer voor deze uitwerking in huis.

Onze diensten

Referenties

Appartement

Villabouw

Domotica

Top